Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Укр

GROHE WaterSaving®

Всі вироби з технологією GROHE WaterSaving ™ цілеспрямовано розробляються таким чином, щоб вода і енергія витрачалися економно і ці цінні ресурси зберігалися. Пристрої, в яких застосовуються водозберігаючі технології, забезпечують безкомпромісну насолоду водою. Крім того, економія води та енергії йдуть рука об руку з зручністю в обігу і привабливим дизайном. Результат - ідеальний потік води при меншїй її витраті. Бережіть цінні ресурси і насолоджуйтеся стовідсотковим комфортом при користуванні водою.

GROHE – єдиний виробник, що пропонує повний спектр водозберігаючої продукції – для ванни, душу та сантехнічного обладнання.

GROHE Long-Life Shine technology

Ми гарантуємо, що змішувачі GROHE і через десятиліття будуть виглядати так само чудово, як і в той день, коли підкорили Вас. Секрет полягає в якості наших довговічних покриттів, що забезпечується технологією GROHE Long-Life Shine®.

В результаті безперервного вдосконалення нашого унікального процесу гальванізації протягом останніх 75 років ми навчилися отримувати зносостійке покриття бездоганної якості, визнане одним із найкращих у світі. Завдяки строгому багатоступеневому контролю якості та постійному вкладенню коштів та зусиль ми домоглися того, що протягом усього терміну служби наших виробів Ви користуватиметеся ними із задоволенням.

Окрім класичного хромованого покриття, GROHE використовує спеціальні високотехнологічні процеси нанесення покриттів. За допомогою технології PVD (фізичне осадження з газової фази) для металевих поверхонь, у виконанні під золото або нержавіючу сталь GROHE забезпечує втричі більшу твердість поверхні та вдесятеро більшу стійкість до подряпин, ніж звичайний хром.

Будь то вироби з сяючим блиском, вишукані матові або кольорові вироби, GROHE LongLife Shine® забезпечує бездоганний зовнішній вигляд поверхні, а вироби відрізняються особливою стійкістю до забруднення та подряпин. Це означає, що ваш змішувач, за яким до того ж надзвичайно легко доглядати, навіть через багато років буде виглядати так само, як у перший день.

GROHE Longlife®

Тільки змішувачі GROHE відрізняються тією неповторною якістю ходу, яку забезпечує технологія GROHE Longlife®. Впевнена керованість і податливість важелів наших змішувачів з одним важелем демонструють якість і перевагу нашої марки. Картридж з технологією GROHE Longlife® забезпечує плавне і точне регулювання тиску і температури води.     Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби.

 

 

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах

Змішувач для раковини Grohe BauEdge M-Size (23758000)

В наявності
Артикул: 23758000
2 612 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Швидке замовлення
Характеристики
Призначення  Для умивальника
Тип товару  Змішувач
Матеріал  Латунь
Поверхня  глянсовий хром
Діаметр підключення  3/8"
Кількість отворів для монтажу  1
Тип монтажу  зовнішній
Тип управління  Важільний
Діаметр картриджу  28 мм
Донний клапан  Так
Термостат  Ні
Країна виробник  Німеччина
Для фільтрованої води  Ні

Доставка замовлень можлива двома компаніями перевізниками: Нова пошта та Укрпошта. 
Розрахувати вартість доставки Новою поштою - від 50 грн
Розрахувати вартість доставки Укрпошта - від 35 грн
 

- Готівковий розрахунок при отриманні у відділенні.
- Оплата на карту.
- Оплата на рахунок для ФОП та ТОВ.

Гарантія від виробника.

Вгору